AEROBIK ANDIVAL

Gaál Andrea

Testnevelő tanár, Okleveles gyógytestnevelő, Aerobikedző, Fit- Ball Top Tréner
2000-ben kiszakadt porckorongsérvet követő műtét + bal lábfejbénulás miatt be kellett fejeznem a kézilabda pályafutásomat. Ezután elvégeztem a Fitness Companynál az aerobik edzői tanfolyamot, és attól kezdve tartok változatos, jó hangulatú aerobik órákat.
A szerek sokféleségét kihasználva, a vendégeim igényeinek és edzettségi, egészségi állapotának megfelelően építem fel óráimat, szem előtt tartva a PREVENCIÓT!!!

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK, szerek használatával:

Body Ball: kis gumilabdával végzünk zsírégető, erősítő, mobilizáló, nyújtó gyakorlatokat.
A labdát mindenféle pozícióban tarthatjuk, kézben, térd-boka között, hát alatt, has alatt, hónaljban, így adott minden esetben megfelelő terhelést ad a test minden részének, korosztálytól függetlenül.

Erősítő szalag: a szalagok lehetővé teszik, hogy bármely életkorban, ill. edzettségi állapotban használható legyen. Segítségével minden izomcsoport edzhető, sokoldalúan használható.

Step: a step padot erősítésre, formálásra használjuk. Az óra első felében a padra való folyamatos fellépések közben a pulzusszámot a zsírégető tartományban tartjuk (max. pulzusszám 65-75 % -a), majd guggolások, kitörések, emelések a legfőbb elemei az órának.

X-Co: élő súlyzó: oxid réteggel bevont alumínium henger, melyben híg massza található. Használata közben a henger dinamikus mozgatása során a híg tömeg a henger egyik végéből a másikba kerül, így jön létre a reaktív hatás. Ez az ide-oda mozgatás egyidejűleg feszíti meg az ellentétes izmokat, mint pl. biceps (karhajlító) és a triceps (karfeszítő) izmokat.
A reaktív mozgás arra ösztönzi a mélyen fekvő kötőszöveteket, hogy gyorsabban és nagyobb számban állítsanak elő új sejteket, ami a gyógyászatban, és a sporttudományban is forradalmian újnak számít. A szalagok, inak, és az izomkötőszövet egyszerre regenerálódnak az intenzív edzés során.

Súlyzó:1 kg-os súlyzók használatával a felsőtest formálását, erősítését végezzük! Sok ismétlésszámmal (kicsi súllyal) a kar, váll, mell, hát izmainak szálkásítása a cél.
"Fit- Ball: hatalmas óriáslabda segítségével az egész testet átdolgozzuk, minden kondicionális és koordinációs képességet harmonikusan fejlesztünk segítségével!A gyakorlatokat az óra első részében labdán ülve, rugózva végezzük. Az óriáslabdán való rugózás erősíti a törzs izmait, levéve a terhelést a gerinc ágyéki szakaszáról, megelőzve a gerinc túlzott terhelését, és ráadásként a PORCKORONGOKAT FIATALON TARTJUK!!!

Preventív gerinctréning és zsírégetés egyben!!! Sok hölgynek okoz komoly lelki problémát a CELLULITIS, melynek eltüntetésében is az egyik legjobb eszköz a Fit-ball. Mivel az ülőfelület érintkezik (percenként 100-120-szor) az eszközzel, a rugózás okozta mechanikai, és hőinger segít, hogy a szervezet az érintett területről is elhasználja a felesleges zsírszövetet!!!

Személyes foglalkozások:

A sportsérülésemből kifolyólag, megtapasztalva fontosnak tartom a műtéteket és sérüléseket követő megfelelő rehabilitációt!!!
Ezért vállalok egyénileg, személyre szabott foglalkozásokat, amelyek rehabilitációs vagy preventív jellegűek: gerinc, nyak, hát, térd fájdalom megszüntetésére irányulnak megfelelő izomerősítéssel, mobilizációval, nyújtással.
Az egyéni foglalkozások keretében GYERMEKEKKEL is foglalkozom. Gyógytorna utáni, vagy a mozgásfejlődésben lemaradt gyermekek képességfejlesztését, izomerősítését, kiemelt figyelemmel: gerincferdülés, lúdtalp, hátizom gyengeség (hanyag tartás), merev izomzat által létrejött ízületi korlátozottság javítását, gerinctornát, lábtornát vállalok.
Kérem, keressen meg telefonon, facebook vagy e-mailben.
Gaál Andrea: 06-70/331-9104, gaandi@freemail.hu

Óráimon pörgős, énekelhető motiváló zenéket használok, jellemző a határtalan jókedv és a mosolygás!!!
Mottóm: „Ami felpezsdíti a véred, kedves a léleknek!”